Zamieszczone przez Ziomal
Czy warto kupić?
Zwiń
X
-
Witam
Dziękuję wszystkim za rady.
Niestety, jak to w przypadku octavii bywa, sprzedała się zanim się zdecydowałem.
Znalazłem jeszcze inny egzemplarz i ponownie prosiłbym o wasze opinie, czy warto się tym autem zainteresować i czy cena 32 000 to nie za wiele.
link do ogłoszenia:
Zauważyłem, że w gratce czasami zmienia się podlinkowany obiekt.
Pod tym linkiem powinna być ciemnozielona octavia , region podlaskie.
Z góry dziękuję za uwagi.
Jeżeli pod podanym linkiem nie ma ciemnozielonej octavii, to podaję jeszcze inny link:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dariuspolo...jezeli to Elegance to powinna miec Klimatronika.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Dziękuję wszystkim.
Jeśli to silnik 110 KM to odpuszczam - nie w tej cenie.
A goście z komisu dziwni, nie wiem czy celowo w błąd wprowadzają, czy się nie znają?
Już ich nie lubię.
Przy okazji jeszcze pytanko, czy jest jakiś topic na forum gdzie opisane są rodzaje silników, oznaczenia i parametry?
Szukałem wyszukiwarką ale nie znalazłem
Komentarz
-
-
mariusz_p,
ABC forum i klubu
oraz istotne tematy
tam znajdziesz czego szukasz i wiele więcej na przyszłość
BTW w komisach lubią robić głupa z człowieka, najlepiej żeby o nic nie pytać płacić i wypad
wypad to ja robię zaraz jak człowiek z komisu okazuje się młotem
Komentarz
-
-
Witam ponownie.
Już jestem może nudny z tymi prośbami, ale proszę, zerknijcie jeszcze na to auto:
Gratka.pl to serwis ogłoszeniowy z kategoriami: nieruchomości, praca, motoryzacja, dom i ogród, zwierzęta, dla dzieci, moda i uroda, usługi, noclegi oraz inne ogłoszenia
Mały przebieg, z opisu wynika, że utrzymane, podobno wszystko działa.
Cene ustaliłem na 31500.
Warto?
Komentarz
-
-
barylkaq
Zamieszczone przez mariusz_pWitam ponownie.
Już jestem może nudny z tymi prośbami, ale proszę, zerknijcie jeszcze na to auto:
Gratka.pl to serwis ogłoszeniowy z kategoriami: nieruchomości, praca, motoryzacja, dom i ogród, zwierzęta, dla dzieci, moda i uroda, usługi, noclegi oraz inne ogłoszenia
Cene ustaliłem na 31500.
Warto?
Komentarz
-
Zamieszczone przez mariusz_pWitam ponownie.
Cene ustaliłem na 31500.
Warto?
Jeszcze raz zapraszam tutaj O w/w skodzince też coś napisane (wrażenia osobiste).
Mi zachciało się jeszcze climatronica i jakiś dodatkówops: Narazie szukam dalej
BTW.
CZYJA TO ????? KLIK. Chwalić sieJahrem
:food
Komentarz
-
Komentarz